حافظ   خیابان جامی   خیابان شیخ هادی   پلاک ۱۸۶ marker ۰۲۱-۶۱۶۹۴۰۰۰  درمانگاه شبانه روزی درنیان حافظ شیخ هادی جمهوری منطقه 11


اورژانس درمانگاه درنیان

اورژانس‌ها معمولاً به عنوان یک بخش یا دپارتمان از بیمارستان محسوب می‌شوند ولی معمولاً به جهت دسترسی بهتر و سریعتر بیماران در محلی جدا از ساختمان اصلی بیمارستان قرار می‌گیرند. اورژانس‌ها می‌توانند همچنین بسته به نیاز و امکانات در داخل یک درمانگاه هم ساخته شوند. از مهم‌ترین قسمت‌های اورژانس اتاق احیا به همراه تمام امکانات لازم آن است.

خدمات اورژانس درمانگاه درنیان

آیا بیمار ما توسط متخصص ویزیت می شود؟

در صورت نیاز و صلاحدید توسط پزشک اورژانس، بیمار با متخصص مربوطه مشاوره و در صورت نیاز ویزیت می گردد.

آزمایشات بیمار چه زمانی حاضر میشود؟

درصورت اورژانسی بودن جواب ها از سمت دکتر حداکثر یک ساعت آماده می شود، درصورت اورژانسی نبودن بالای ۲ ساعت طول می کشد.

بیماران تصادفی چه زمانی می توانند غذا بخورند؟

درصورت نداشتن تهوع تا دو ساعت بعد از تصادف غذا نخورند و بعد از دو ساعت با رژیم کم و مایعات شروع میگردد.

فرایند پذیرش بیمار الکتیو (بیماری که با دستور بستری از مطب یا درمانگاه به بیمارستان مراجعه می کند) چگونه است؟

بیمار به مطب/درمانگاه پزشک معالج مراجعه میکند و دستور بستری را دریافت می‌کند. بیمار با در دست داشتن دستور بستری و مدارک همراه (سونوگرافی، آزمایش و مشاوره)به واحد پذیرش مراجعه کرده و با تایید مسئول بخش مربوطه پذیرش بیمار انجام می‌شود.

فرایند پذیرش بیمار اورژانسی چگونه است؟

بیمار به طور مستقیم به اورژانس مراجعه کرده و همراه بیمار جهت تکمیل فرایند پذیرش, اطلاعات و مدارک لازم را به واحد پذیرش تحویل می دهد, سپس بیمار در بخش بستری مربوطه ی بیمارستان , بستری می گردد .

ویزیت عمومی

پزشک عمومی از دانش پزشکی گسترده‌ای برخوردار است و ویزیت را مطابق با مشکل شما پیش خواهد برد. آن‌ها ممکن است از ما درباره‌ی علائم فعلی، شروع آن‌ها، مدت زمان، ویژگی‌ها، تسکین یا تشدید عوامل و آزمایش‌های قبلی و درمان‌های انجام شده سوالاتی بپرسد. سایر مشکلات پزشکی، داروها، آلرژی‌ها و سابقه خانوادگی و اجتماعی نیز مهم هستند.

جا انداختن اندام های دررفته

در رفتگی از انواع بیماری های استخوان و مفاصل است و وضعیتی است که دو سر مفصل سطح تماس خود را از دست می‌دهند. در این وضعیت استخوان‌های مفصل از هم جدا می‌شوند. پزشکان جداشدن کامل استخوان‌های یک مفصل را دررفتگی می‌نامند. اگر دررفتگی جزئی باشد و بخشی از سطح تماس از بین برود، به آن سابلوکساسیون می‌گویند. هر نوع ضربه و آسیبی ممکن است باعث این عارضه شود. درنتیجه در آن مفصل درد و بی‌ثباتی ایجاد می‌شود. گاهی ممکن است این عارضه همراه با آسیب رباط یا غضروف همراه باشد. معمولا برای درمان این مشکل نیاز به مداخله پزشکی است. اما در برخی موارد هم مفصل خودبه‌خود به‌جای خود بازمی‌گردد و مشکل برطرف می‌شود

سرم تراپی

سرم تراپی شامل مایعاتی هستند که از طریق یک لوله IV (داخل وریدی) به وریدهای فرد تزریق می‌شوند. آنها از کم آبی بدن و عدم تعادل الکترولیت جلوگیری می‌کنند یا آن را درمان می‌کنند. البته موارد دیگری نیز وجود دارد که در ادامه به آن اشاره کرده‌ایم.Azar 9, 1401 AP

بخیه و پانسمان

بخیه‌ها نخ‌هایی هستند که توسط سوزن‌های مخصوص و استریل شده دو طرف پوست را به یکدیگر می‌چسبانند. این نخ‌ها از جنس نایلون یا ابریشم ساخته می‌شوند. با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی برخی از این نخ‌های بخیه، جذبی هستند. بدین منظور نیازی به کشیدن آنها نیست و خودبه‌خود در پوست جذب می‌شوند. بخیه یکی از روش‌هایی پیشگیری از ورود عفونت به بافت‌های داخلی بدن است. همچنین با این روش مقدار خونریزی زخم کاهش چشمگیری خواهد داشت.

سونداژ

سونداژ، سوند ادرار یا کاتتر یک لوله توخالی و نیمه انعطاف پذیر است که ادرار را از مثانه جمع می کند و به یک کیسه تخلیه منتهی می شود. سوند ادرار در اندازه ها و انواع مختلفی وجود دارد. این سوند ها می توانند از مواد زیر ساخته شوند: • لاستیک • پلاستیک (پی وی سی) • سیلیکون هنگامی که کسی نمی تواند مثانه خود را تخلیه کند، سوند لازم دارد. اگر مثانه تخلیه نشود ادرار ممکن است جمع شود و منجر به فشار به کلیه ها شود. این فشار می تواند منجر به نارسایی کلیوی شود که می تواند خطرناک باشد و منجر به آسیب دائمی به کلیه ها شود.

شستشوی معده

شست‌وشوی معده فرایند تخلیه محتویات معده یا لاواژ معده می‌باشد. بیش از ۲۰۰ سال است که برای خارج کردن سم از معده از این روش استفاده می‌شود. از این روش معمولاً بر روی افرادی که سم بلعیده یا مصرف بیش از اندازه دارو و ... داشته‌اند استفاده می‌شود.