خیر ، فیزیوتراپی درمان بسیار مطلوبی است . در واقع شما در حین انجام فیزیوتراپی حس آرامش خواهید داشت ، مگر در مواردی که مشکل محدودیت دامنه حرکتی مفاصل وجود داشته باشد که برای اصلاح آن ممکن است کمی احساس درد نمایید.
با توجه به اینکه در فیزیوتراپی تسکین درد ، ترمیم بافت ، درمان اختلال و عملکرد و همچنین توانبخشی عضلانی انجام می پذیرد ، لذا پیشرفت در کار ، بسیار مرتبط با همکاری بیمار و شرایط فیزیولوژیک بدن می باشد . این پروسه عموماً در طیف بزرگی از بیماری ها و اختلالات در حدود ۱۰ جلسه به طول می انجامد .
برای مراجعه به فیزیوتراپی عموماً نیاز به تصویربرداری MRI یا اشعه ایکس از موضع درد و اختلال و یا جراحی وجود ندارد ، مگر در موارد خاص که فیزیوتراپیست می بایست مطابق دستور پزشک ارتوپد ، الزامات ارزیابی و معاینات اولیه را با دقت بیشتر خصوصاً بعد از عمل جراحی رعایت نماید ، لذا در صورتیکه این تصاویر همراه بیمار باشد می تواند کمک شایانی به تشخیص بهتر و معاینه موضعی دقیقتر نماید .
استیمولاتور، دستگاه تحریک الکتریکی یا تنس الکتریکی در فیزیوتراپی ، که از آن در کاهش درد و التهاب موضعی استفاده می شود و حسی شبیه قلقلک ، گزگز یا سوزن سوزن شدن ایجاد می کند ، در اصطلاح عامیانه برق گفته می شود!
به صورت کلی فیزیوتراپی برای عموم افراد عوارضی ندارد ، مگر تعدادی از دستگاه های خاص که ممکن است برای افراد باردار و دارای بیماری های خاص ممنوع باشد که در این موارد ، فیزیوتراپیست با گرفتن شرح حال بیمار در مراحل پذیرش ، ایشان را به درمان مناسب و لازم راهنمایی می کند
بهترین راهکار تشخیص کف پای صاف انجام اسکن تخصصی کف پا است که بصورت دقیق تشخیص داده شده و اطلاعات اسکن مبنای ساخت کفش و کفی طبی میشود.